zondag 4 juni 2023
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  glenn

  Eindelijk wat creatieve spelers, nu ze sneller de kans geven en niet afremmen bij hun acties, we hebben te weinig creatieve spelers in t team. En als we ze dan hebben komt dat vaak niet uit, dat moet een keer veranderen, goede creatieve spelers brengen later ook veel meer op dan verdedigers.
  Een creatieve nr 10 en een scorende spits uit de opleiding, wanneer is dat voor t laatst gebeurt?
  Spelers met flair, creativiteit, persoonlijkheid en winnaarsmentaliteit, dat zijn spelers waardoor t team aantrekkelijk kan gaan spelen en t publiek kan vermaken.
  Het is ook de taak van de trainers dit soort spelers op de juiste manier te begeleiden en vertrouwen te geven waardoor ze doorontwikkelen en goede spelers worden.
  Ik heb soms t idee dat daarin Feyenoord niet echt altijd raad mee weet, teveel t idee van mouwen opstropen en hard werken ( niks mis mee hoor, maar soms ‘verdrinken’ creatieve spelers daarin en verliezen ze hun ware indentiteit), geen ruimte voor gepingel en creatieve acties.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1