woensdag 22 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  rene van der zeik

  Goed gezegt jongen, gewoon zo door blijven gaan! Vergeet niet dat hij ook een hoop assists heeft gegeven die zijn even belangrijk als goals en luuk de jong heeft geloof ik een paar goals meer gemaakt ,hij koste een berg geld heeft een dik salaris en ze spelen met 1 aanvaller meer waardoor hij meer in stelling gebracht zou moeten worden. Dus dan doet deze jongen t nog zo slecht nog niet.

  Antwoord
  1. 1.1

   azzievaltanleggie

   Hij doet het wel slecht voor een Feyenoord spits. Maar mooi dat je positief bent.

   Antwoord
 2. 2

  azzievaltanleggie

  Over Graziano Pelle was ik als een van weinigen wel positief. Graaaaaazzziiaaaannooo Pelle heb ik als eerste de slogan gegeven op deze website om te beginnen…. Dat heb ik met Kazim echt niet.

  Antwoord
  1. 2.1

   rene van der zeik

   Ik ook wat Pelle betreft , maar had never nooit verwacht dat hij het zo goed ging doen (van geel heeft hier dus ook een groot risico genomen wat behoorlijk verkeerd kon uitpakken) Maar ik respecteer jou mening hoor , hij heeft namelijk veel tegen. Daarom moeten we deze jongen steunen ,hij is een Feyenoorder en doet iedere wedstrijd 110% geven, dat is al dat ik wil zeggen. Fijne feestdagen Azzie..

   Antwoord
   1. 2.1.1

    azzievaltanleggie

    Jij ook fijne feestdagen hoor..
    Mooi dat Kazim zo naief is, is wel aandoenlijk. Het mooiste was dat bij Fey-020 dat hij ruzie stond te maken. En wij maar schreeuwen Kazim Kazim, dat vond tie mooi hoor. Ik hoop dat hij veel beter gaat presteren, maar ben bang van niet.

    Antwoord
 3. 3

  rene van der zeik

  Ok ,wij gaan het niet eens worden denk ik haha. Hoop wel dat je hem positief steunt. Heb persoonlijk meer problemen met zo`n verhoek die als hij de kans krijgt hem niet grijpt of zich laat verhuren om ons te helpen, of zo`n vilhena die steeds minder wordt en niet wil bijtekenen en denkt dat hij t gaat maken in de premier leage. Mazzel.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1