maandag 11 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  In één woord gezegd ordinair, De beste man mag duizend keer gelijk hebben, Als hij kletst naar ons toe via de pers, dan moet hij ons ook vermelden wat die scheidsrechter van straf heeft gekregen Feyenoord FC Twente, of bestaat er maar één partij in het voetbal, we leven toch niet in de edelman en bedelman structuur, of gaat het echt die kant op, het lijk wel op wat en half politiek. Pelle hoofd omhoog als het zo moet.

  Antwoord
 2. 2

  Demis Van Lith op Facebook

  En bedankt pelle.
  Italiaanse garnaal!!

  Antwoord
 3. 3

  Paco P.

  Totaal belachelijk vonnis. Eén halve elleboogstoot tegen een voetballer die het zelf nauwelijks in de gaten had. Pellé wordt zwaar gestraft omdat het ineens in de mode schijnt te zijn om hem om elke scheet te veroordelen. Knvb moet ophouden met voetbal om te vormen tot laboratoriumsport.

  Antwoord
  1. 3.1

   Peet

   Ongelooflijk wat een dramabond!! 5000 euro boete voor een kapot reclamebordje en nu weer 4 wedstrijden voor een halve overtreding? Maar goed dat scheidsrechters niet voor een wanvertoning geschorst worden, zitten we over twee weken zonder die overbetaalde kneuzen.

   Antwoord
 4. 4

  Frank Heesakkers op Facebook

  Terecht natuurlijk waarom hij niet gewoon voetballen en je poten thuis houden

  Antwoord
 5. 5

  Frank Heesakkers op Facebook

  Dat is Zijn eigen schuld dat ze hem in de gaten houden

  Antwoord
 6. 7

  Sas van Wijk op Facebook

  blijft wel raar dat die elleboogstoot van poulsen dan niet onderzocht word! als ik goed begrijp is ie dan totaal 6 wedstrijden weg? die 2 van feyenoord zelf erbij?

  Antwoord
 7. 8

  Demis Van Lith op Facebook

  Die 2 van feyenoord zullen ze er zeker niet boven op doen sas. Dan zijn ze wel heel erg dom

  Antwoord
 8. 10

  Boefje Klis op Facebook

  Beetje vreemd een van de weinige spelers die de film ” the other side of the heart is white”wel heeft begrepen en dan gefrustreerd is dat hij het publiek niet meer heeft kunnen bieden, Pelle you’re the best

  Antwoord
 9. 12

  Demis Van Lith op Facebook

  Nou zag net zonder tegenspraak willen ze hem 6 wedstrijden eruit houden. Als die van fey er toch bij komen heeft pelle vroeg vakantie en kan ie al verkassen.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1