donderdag 30 november 2023
|     Rotterdam  

eacties

  1. 1

    Erwin Bleij op Facebook

    Mosterd na de maaltijd noemen wij dat in Nederland..

    Antwoord
  2. 3

    floor

    Feyenoord voetbalde weer als een verkneukelde krant, barstens lui vooral in de eerste helft, en waar hebben ze weer van verloren, juist ja van de ONDERSTE, ’t Was weer een tientje tegen een half miljoen, we schamen ons dood.

    Antwoord
  3. 4

    bob

    Al eerder gememoreerd, HET WAS EEN SCHANDE wat de feyenoorders vanavond lieten zien. We worden weer voor de zoveelste keer op maandag uitgelachen. Wat een hoon zal er over ons heenkomen. Zelfs van de nummer 18 van de eredivisie kunnen geen punten gehaald worden. Te treurig om over te praten, laat staan schrijven. Ik ben zeer zeer teleurgesteld in datgene wat Feyenoord vanavond heeft gebracht.

    Antwoord
  4. 5

    nick (limburg)

    wordt langzaam tijd dat hij ook eens zn bek gaat houden, als alles lukt en ze winnen is het makkelijk om aanvoerder te zijn , maar als t ff tegen zit en er wordt verloren zie ik hem alleen maar afgeven op medespelers kwaad kijken en te weinig inzet tonen. ook teveel bezig met andere dingen zoals boek bijvoorbeeld dat had hij na dit seizoen pas moeten doen.

    Antwoord
  5. 6

    RMS-burger in ballingschap

    Ik ben heel erg diep teleurgesteld over de inzet van de internationals in het elftal!Dat tegen- en beslissende doelpunt van ADO-Den Haag, waren fouten van Jan maat en De Vrij.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1