zaterdag 25 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Men Rutten ik ga steeds met u mee, ik zeg ook steeds het komt goed. Ik volg het voetbal over de hele wereld, Maar over arnautje eigenwijst zal ik heel kort zijn, Als hij zijn pluus niet uit kan dragen, kan hij nergens vertoeven, ije gaat van club naar club, hier zit u de plank mis , Nu heb ik deze week nog een nummer tien trachten door te geven,”K heb het wel opgestuurd naar een Feyenoord verwante onderdeel, want ik kon het juiste adres niet vinden. Hij maakte maandagmorgen drie doelpunten, hij speelde zich zelf steeds supersnel vrij. en knalde werkelijk de bal in de touwen. Maandagmorgen was het maar ik ben op dit moment even de clubnaam kwijt, ’t was ook in Australië, Zijn naam is Henrique speelt onder nummer 10. neem die moeite en zoek het uit. werkelijk waar de rillingen liepen me over m’n rug, ’t is een donkergetinte speler, daar droom je van Feyenoordwat wil, die is drie keer beter als die Mark Janko, dat is net een wekker die afgelopen is. Het is aan u.

  Antwoord
 2. 2

  Floo

  Een paar foutjes , ik wou te snel antwoord geven

  Antwoord
 3. 3

  Jim

  Is dit bericht te snappen, ik ben bang van niet.

  Hoes to ste va koffie thee, zoiets.

  Antwoord
 4. 4

  Jim

  Is dit bericht te snappen, ik ben bang van niet.

  Hoes to ste va koffie thee, zoiets.

  Antwoord
 5. 5

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1