maandag 20 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Peet Feyerotte op Facebook

  Tja schaken je bent traag geworden, je komt bijna niemand meer voorbij, vooral als ze nog staan niet. Je gaat legge als iemand naar je wijst, misschien onlogisch allemaal, maar fredje heb wel gelijk naar mijn mening…

  Antwoord
 2. 2

  Jeroen Lourense op Facebook

  Nee Fred is niet duidelijk naar zijn spelers

  Antwoord
 3. 3

  Charles van Dijk op Facebook

  Als dit waar is, is het de zelfde klote streek als bij Mulder. Respect en eerlijkheid naar de jongens toe vanuit de leiding is ver te zoeken. Zet Rutten dan ook maar in het rijtje ” modder fokkers “.

  Antwoord
 4. 5

  azzievaltanleggie

  Fredje wil 4-4-2 spelen, en dat gaat ten koste van beste rechtsbuiten Ruben Schaken. Feitelijk ligt het aan een ontbrekende spits in de 16m “box” , maar dat hoor je niet. Schaken kan er niets aan doen, tactische keuze.

  Antwoord
 5. 6

  Eddy Koppers op Facebook

  Het zijn profs met dik salaris ff niet zeuren hr schaken

  Antwoord
 6. 8

  Floor

  Volgen mij is de trainer al een paar keer heel duidelijk geweest. Als mens wil ik alles, maar ik ben professional. Schaken zegt in zijn bewoording dat hij dat verstaan heeft. Hij geeft zelfs aan dat Feyenoord grote talenten heeft. Het is aan de speler zelf, nergens worden nog zoete koekjes gebakken. Als speler moet je er staan. doen ze dat niet, dan staat iedereen (plat gezegd) op z’n achterste poten, nergens in de wereld is het anders. Het is brood op de plank, anders donder je hart van de rand.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1