woensdag 17 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Bernardo

  Hahaha koekje van eigen deeg. Zo zie je maar, als ze de scheids een keer niet mee hebben kunnen ze het zelf niet en verliezen ze…….

  Kakkerlakken

  Antwoord
 2. 2

  Virgil de Koning via Facebook

  Beetje onterecht hadden 2 strafschoppen moeten krijgen’ maargoed als nog zwak gevoetbald!

  Antwoord
  1. 2.1

   Bernardo

   2 strafschoppen moeten krijgen? Jullie hebben al zoveel strafschoppen gehad, en allemaal onterecht!! En nu zeuren om strafschoppen…!….. Ja, tuurlijk anders redden jullie het niet zielepoot…. Op eigen kracht lukt het niet zo hè….

   Antwoord
   1. 2.1.1

    rene van der zeik

    Tegen wie hebben jullie geloot in de beker?!

    Antwoord
 3. 3

  Fans

  Zondagmorgen, Matsch of the day, gekeken, Met tranen in de ogen zag ik de slakken van Feyenoord weer over het beeld schuiven. Traag niet kijken naar medespelers VOOR ze de bal ontvangen. Tikkie terug en tikkie breed voetbal en tempo loos. ‘N stelletje klojos die de koppositie zo maar te niet doen, en dat tegen een elftal die bijna onder aan staat. Nee dit is geen kampioen ’s elftal. Trainen en nog eens trainen mannen, want dit was echt flop en plaats van top. De keeper hield ze lange tijd op de been(waar komt die ook vandaan) en dan Verbeek, die nam ook een prachtig voorbeeld van deze week over, en knap eigen doelpunt , hij moest weten wat dat betekent. Erik B. zal zich dood ergeren op de bank, Dan weer verbeek, en dan weer van der Heijden, dank je wel van Bronkhorst. Hier spreek een oud verdediger, elke fout is er één te veel. Alle kunstgrepen werden op het laatst uit de kast getrokken, maar het mocht niet baten. Kuyt was niet goed op dreef, en Feyenoord speelde als een zeef, uithuilen en op nieuw beginnen, Dit was echt 2ë hands, weg kans.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1