donderdag 19 mei 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Ja Botteghin speelde goed, hij moet ( en geldt ook voor de rest ) voor waken niet te flegmatiek te worden, zelfvertrouwen kan makkelijk leiden tot arrogantie en zelfoverschatting. Vanaf nu is Feyenoord de te jagen wild, dat is zo als je bovenaan staat.
  Ik heb zelf nog wel een kanttekening, Berghuis, hij moet zich meer fysiek wapenen en meer effectief worden, ik zie nu teveel balverlies en te weinig geslaagde acties.
  Verder vind ik t opmerkelijk dat Gio in beide wedstrijden van de week niet gebruik maakte van zijn 3e wissel, al was t om extra tijd te trekken en -ook niet onbelangrijk – zoveel mogelijk reserve spelers in de flow mee te laten gaan, belangrijk als er straks vaste waarden wegvallen door blessures of schorsingen. Winnen van wedstrijden is ook vooruit kijken want t wordt een lange en zwaar seizoen…. hopelijk nu wel met een goed einde wat de competitie en europees betreft.

  Antwoord
 2. 2

  Faria

  Ik wil het wel hebben over Brat (PG) en Erik (ijzeren R.), Maar dan ook over de anderen, iedereen is iedereen nodig, het zijn geen twee, ze werken allemaal de ribben uit de kast, en de longen uit een bast, Kijk eens naar Jan Arie of naar Stefan, het valt nauwelijks op nu Elia Swen er niet instaan. Ze werken keihard met elkaar, je merkt dat ze op de trainingen veel aan partij voetbal doen, het is gewoon een knap staaltje wat ze er met elkaar uit pleuren op dit moment. De zo genaamde geoliede machine uit Eindhoven liep helemaal droog, ze zeggen wel eens die heeft kop 80, Nou ik zag die Willems had kop 90. en die Mexicaan was ook al zoek gespeeld, en dan De Jong, effectief, weet hij nog wel wat dat is, als PSV het daar van moet hebben , is het einde in zicht, En dat was grote klasse van al die mannen van Feyenoord, in nauwelijks 4 dagen hebben ze twee elftallen laten degraderen. Vooraf was dit onmogelijk, maar het gebeurde wel. CoCu en de Special Man, staan weer met twee benen op de grond, en weten nu weer wat ze moeten doen,

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1