maandag 11 december 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  azzievaltanleggie

  Misschien dat Makaay (spitsentrainer), waar ik overigens geen fan van ben, de aanvallers en middenvelders eens leren dat ze niet tegen de keeper aan moeten schieten maar de bal bij een schot op het doel, in de hoek plaatsen. Dus even 1tiende seconde sneller handelen om daarmee tijd te hebben om een hoek uit te kiezen. Je weet wel hersenen en coordinatie in de voeten.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Soms kan er mooi gepraat worden, ik was eens in het ziekenhuis de wachtkamer vol mensen , eentje vertelde ik kreeg net een bekeuring, ik reed te snel. €50.00. Een ander ging staan een zei, wat kun je daar een jenever voor kopen. Ik dacht dat is net als Feyenoord, zes minuten meer aan de bal en geen doelpunten, of te wel 10 x meer verdienen en toch maar gelijk spelen. Jongens het valt me zwaar tegen, niet meer in niet minder. Net als onze keeper , eerst wachten tot ieder weer gedekt staat, en dan misschien komt de bal, dat ie een goeie bal pakt , daarvoor staat hij er in,.

  Antwoord
  1. 2.1

   azzievaltanleggie

   Mulder is onzeker, bang om fouten te maken.

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1