dinsdag 23 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Sacha Liebrand op Facebook

  Ik vrees helemaal niet! Zo hoort het toch te zijn? Opleiden en verkopen. We zijn uit de schulden. Vanaf nu gaat het gebeuren, we kunnen weer spelers halen….Hoe lang hebben we hier op moeten wachten? Er staat straks “gewoon” een goed team!

  Antwoord
 2. 2

  Peter Pan

  Ik vrees dat we als supporters weer bedonderd worden. Gudde en ook van Geel denken slechts in Euro’s en niet in prestaties, om over hun houding t.o.v. de supporters maar niet te spreken. Van Geel zegt zelf totaal geen haast te maken met het aantrekken met een of meerdere goede vervangers. Dat betekent dat de CL en EL hem niet interesseren. Ik vrees voor opnieuw een seizoen zonder Europees voetbal en in de competitie verwacht ik van dit elftal hooguit een 6e plaats. Ik hoop dat ik ongelijk krijg, maar vertrouwen , nee dat is er bij mij totaal niet..

  Antwoord
 3. 3

  nick (limburg)

  wordt een beetje moe van dat gezeik van die krantjes en sites die lopen te janken dat er nu ineens het geld over balk gesmeten moet worden, en komt er eens een speler bij, lopen ze weer te zeiken dat die de jeugd in de weg staat. er zal heus nog wel wat bij komen.

  Antwoord
 4. 4

  Johan van der Meer op Facebook

  rustig afwachten, meer kunnen we niet doen, we are Feyenoord till we die, kom op mannen ook dit jaar schreeuwen we onze club weer naar ongekende hoogte, van Pelle verwachtte we ook niks, weet zeker dat achter de schermen keihard gewerkt wordt om met een paar goeie aankopen te komen, houdt moed!!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1