dinsdag 23 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Willem heeft gelijk, ondanks de 2 overwinningen ben ik niet kapot van t spel die jong oranje speelt.
  Saai en op toevalligheden de wedstrijden gewonnen. De Vrij en BMI maken hun gebruikelijke grote fouten, het had tegen Duitsland zomaar fout kunnen gaan,zeker als Zoet rood had gekregen.
  Nee, ik vind Pot totaal niks toevoegen aan het team, wisselde veel te laat tegen Duitsland, een beetje type van Maarwijk vind ik zelf, daar was ik nooit fan van zijn manier van coachen en een ploeg samenstellen, ja ondanks die UEFA cup, dat had alles te maken met ene van Hooijdonk.

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Willem heeft gelijk, ondanks de 2 overwinningen ben ik niet kapot van t spel die jong oranje speelt.
  Saai en op toevalligheden de wedstrijden gewonnen. De Vrij en BMI maken hun gebruikelijke grote fouten, het had tegen Duitsland zomaar fout kunnen gaan,zeker als Zoet rood had gekregen.
  Nee, ik vind Pot totaal niks toevoegen aan het team, wisselde veel te laat tegen Duitsland, een beetje type van Maarwijk vind ik zelf, daar was ik nooit fan van zijn manier van coachen en een ploeg samenstellen, ja ondanks die UEFA cup, dat had alles te maken met ene van Hooijdonk.

  Antwoord
 3. 3

  nick (limburg)

  ze hebben echt geluk gehad zoet had rood moeten krijgen 1 ste wedstrijd en die rus had ik gewoon geel gegeven. en kan iemand mij vertellen wat die van ginkel in de basis moet? die vind ik dus echt geen reet aan , net zo`n wijf.

  Antwoord
 4. 4

  bob

  Ik ben het helemaal eens met Van Hanegem.
  Als je na de invalbeurt van Clasie heb gekeken dan was er volledige controle op het middenveld. Voor die tijd en ook tegen tien man waren de gaten veel te groot.
  Clasie is een echt spelverdeler waar Strootekees van Pisvee veel van kan leren. Strootekees is wel aanvoerder maar wil niet zeggen dat ie het niveau aan kan. Van Ginkel mag van mij wel blijven staan want die doet het gewoon goed. Maher is te licht dus Clasie er gewoon in tegen Spanje.

  Antwoord
 5. 5

  bob

  Ik ben het helemaal eens met Van Hanegem.
  Als je na de invalbeurt van Clasie heb gekeken dan was er volledige controle op het middenveld. Voor die tijd en ook tegen tien man waren de gaten veel te groot.
  Clasie is een echt spelverdeler waar Strootekees van Pisvee veel van kan leren. Strootekees is wel aanvoerder maar wil niet zeggen dat ie het niveau aan kan. Van Ginkel mag van mij wel blijven staan want die doet het gewoon goed. Maher is te licht dus Clasie er gewoon in tegen Spanje.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1