maandag 24 juli 2017
|     Rotterdam  

Telegram

TelegramTelegram DownloadenFR-Fanatic.nl Telegram
telegram

Telegram is een app (programma) waarmee je berichten kunt versturen op je telefoon. Het is vergelijkbaar met Whatsapp waarmee je eigenlijk op een gratis manier smsjes kunt versturen.

Naast het versturen van berichtjes kun je ook foto´s, video´s, spraak, contact gegevens en je locatie versturen. Dagelijks worden er een miljard berichten verstuurd met de app. Het Telegram-team noemt het aantal gebruikers ‘krankzinnig’, en bedankt al zijn gebruikers.

De Whatsapp-concurrent won vooral aan naamsbekendheid toen Whatsapp werd overgenomen door Facebook, in februari dit jaar. De makers van Telegram zeggen hun kosten te betalen met donaties, en beloven dat de app gratis en vrij van advertenties blijft.

De chatapp wordt regelmatig voorzien van nieuwe functies, waaronder onlangs nog de mogelijkheid om een gebruikersnaam aan te maken, waardoor er geen telefoonnummer meer nodig is om iemand toe te voegen. Wel is een telefoonnummer nog vereist bij het aanmaken van een account.

Telegram is verkrijgbaar voor Android, iOS, Windows Phone, Windows en Mac. Daarnaast is de chatdienst via de browser te gebruiken.

Telegram-iconWil je Telegram Messenger downloaden ? Miljoenen mensen gingen jouw voor, zeker nu Whatsapp is overgenomen door Facebook is het vertrouwen ver te zoeken onder de (voormalige) Whatsapp gebruikers, massaal stapt met over naar het privacy vriendelijke Telegram Messenger.

Je kunt Telegram Messenger downloaden voor iOS, Android, Windows Phone, Google Chrome, Mac en Windows, hoe je Telegram Messenger downloaden kunt dat lees je verder hieronder.

SiteTDesktop_2x
Downloaden kan hier.

SiteWP_2x
Downloaden kan hier voor Windows / hier voor Linux.

SiteAndroid_2x
Downloaden kan hier.

SiteiOs_2x
Downloaden kan hier.

Als je de “gebruiker” @FRFanatic_bot toevoegd, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van alle nieuwsberichten op onze site. Die worden dan op het moment van plaatsen ook naar de Telegram groep verstuurd.

Hierdoor ben je nog sneller op de hoogte van het allerlaatste Feyenoord Nieuws. Ook kan je er informatie opvragen van de komende wedstrijden e.d.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1