zondag 26 mei 2024
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Een tactische ingreep had ik verwacht, Gio wist hoe Fenerbache zou spelen, waarom je team daarop niet voorbereiden / aanpassen? Het is heel naïf om maar te blijven denken dat alles wel vanzelf goed komt. Berghuis laat al weken zien dat hij fysiek t af moet leggen tegen dit sort tegenstanders, ook Toonstra heft daar moeite mee. Waarom niet 4-4-2 spelen, met een versterkt middenveld ( Tapia is fysiek sterk, maar krijgt nooit een kans ) en vermijd je ook situaties met Kuijt op t middenveld, laat hem voorin spelen, hij verliest best vaak de bal, alleen in de competitie valt dat niet zo op en komt hij ermee weg. Kuijt moet ook niet teveel willen, zeker niet op t middenveld als hij aan de bal is, dat kan hij niet, is ook niet zijn taak!
  Ik mis gewoon tactisch vernuft bij Gio, met alle respect, als hij ziet dat t niet god gaat waarom niet ingerijpen? Accenten verleggen dan wel wisselen, niet als een dooie afwachten tot dingen vanzelf goed komt, zo werkt dat vaak niet! Ik hou daar niet van, afwachtend…….. Een trainer moet snel de wedstrijd kunnen lezen en ingrijpen indien noodzakelijk! Anders loop je steeds achter de feiten aan.
  In de laatste fase Botteghin eruit halen terwijl je weet dat hij bij hoekschoppen en voorzetten belangrijk kan zijn, dat vond ik vreemd / zwak. En dat terwijl zowel van de Heijden en Kongolo beiden al geel hadden.
  Nee sorry, ondanks de goede start blijf ik kritisch als t gaat om zijn tactische vermogen, niet herkenbaar in ieder geval, Juist in dit soort wedstrijden kan een trainer een bijdrage leveren, dat tekent een goede trainer volgens mij.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1