woensdag 22 mei 2024
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Glenn

    Het team is 1 jaar samen doorgegroeid, dat kan ik niet echt van Gio zeggen ben ik bang. Om Jorgensen eruit te halen en Kuijt te laten staan gaf aan dat hij wel degelijk naar de persoon kijkt en niet wat t team nodig heeft op dat moment. Nee sorry, tactisch vind ik hem alles behalve sterk, hij heeft dit seizoen t geluk (tot nu toe) dat t team 1 jaar verder is en met Jorgensen een betere spits heeft.
    Individueel zie ik niet dat Gio en zijn staf spelers beter maakt, Karsdorp is gewoon een talent, daar hoef je weinig aan te doen, het gaat meer om de spelers die wel potentie hebben maar geen stappen maken, Vejnovic, Gustafson, Bilal, Toonstra en zo kan ik nog wel even doorgaan. En waar blijven de talenten? ik bedoel vooral de (creatieve) middenvelders en aanvallers, de Dolberg van Feyenoord?……… o ja, mijn fout, er is immers geen scouting bij Feyenoord! alleen zakkenvullers en nietsdoeners! …. en niemand die dat inziet! zo wordt t nooit wat!

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1