donderdag 1 juni 2023
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  glenn

  Ik weet niet wat voor criteria Gio hanteert, maar ik vond maar een wedstrijd van niks!
  Geen strijd, geen leuke acties ( misschien iets van Hankouri), traag en slaapverwekkend.
  Juist ze nu vrijuit kunnen spelen en proberen t publiek te vermaken doen ze t niet.
  Natuurlijk is de tegenstander misschien niet inspirerend, maar ja, zo kunnen we wel steeds allerlei excuses aanvoeren.
  Wat mij vooral tegenviel, onder de talenten zitten te weinig creatieve spelers tussen, Hankouri misschien als een kleine uitzondering, dat kijkend naar de talenten die 020 vaak brengt, bovendien ook weinig spelers waarvan je kan zien dat ze winnaars zijn.
  Op t middenveld geen opvolger van Vilhena of Ahmadi gezien, een die de tegenstanders opjaagt en t team op sleeptouw neemt.
  Zo’n Gustafson en Vejnovic, ach ach….. te weinig aggressie / pit, terwijl ze echt wel kunnen voetballen vind ik. Bij een paar momenten als Gustafson ging jagen en op tempo speelde zag ik iets van een glimp, maar dat gebeurt veel te weinig, eerder uitzondering dan regel!
  En dat vind ik dat Gio ook met deze jongens moet kunnen bewerkstelligen, om zoveel mogelijk dicht – en net zo laten spelen als t 1ste team, alleen dan heb je min of meer de zekerheid dat ze ALS ze moeten invallen ook direct kunnen aanhaken.
  Nu is t verschil veel te groot……….. dus hoezo “goede wedstrijd”?????
  Ik ben heel trots en blij hoe Feyenoord nu staat en vaak speelt, maar ik ben nog steeds nog niet overtuigd van de inbreng van Gio en zijn staf, natuurlijk krijgen ze de credits, maar ik heb nog steeds t idee dat t bij de gratie van de vorm van de spelers is ( die zijn nu 2 jr bij elkaar en zijn op elkaar ingespeeld), want die reserve’s pikken niet aan, ook dat is een taak van de trainer.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1