vrijdag 1 maart 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Zet luie Henkie maar weer voor de klas, die bij Hamburg op vakantie was. Als dat gebeurd neemt het publiek ook afscheid. Vanaf 1993 is het al een down down met een beetje up’s .
  Naar niemand wordt geluisterd, alleen de pseudo prominenten maken de dienst uit en 20 jaar lang is het op één drink beker na niks meer geweest, en als ik heerlijk ben zal het ook nooit meer iets worden, Rotterdam schiet te kort. Als je bij Barca bent en je draagt de naam van de man die nu Bayer Muchen hoog houd, of je heet Enrique, dan kun je topclubs trainen, Bij Feyenoord zit zo’n man met die grote kennis op de bank, Namens de prominenten is het hem net gegund, Jongens, modder toch gewoon door, Bij Feyenoord willen ze niet anders. Ja zelfs bij Ajax hebben ze een man uit eigen gelederen, en de ploeg die 20 punten voor staat doet het met eigen inbreng. enz. Maar bij Feyenoord gooit men alles over boord, deze club weet niet anders, en zal leren leven met dit bestaan. het niveau is jammer genoeg een beetje te laag, dat is mijn beklaag.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Nog even dit, Laat die klagendam maar aan het woord, een blad die alleen maar zijn aantal leden ziet dalen, dat soort lui moet je helemaal buiten de deur houden, even zo de psudo deskundigheid van R. mond, ze kletsen en ze klagen voor hun eigen brood beleg, maar Feyenoord leverd dat geen gram op, Mensen zijn toch niet dom, ze zullen toch zeker wel weten na genoeg alles wat je leest is slecht nieuws. daar leven ze van. Goed nieuws is geen nieuws roddel must go home. Mijn wens is dat ze bij Feyenoord sterk in de schoen staan en dat ze zich niet laten verleiden. Van Gastel kent de club (Tieners) als geen ander, Van Bronkhorst, kent Engeland Spanje (BARCA) en heeft een enorme kennis internationaal, jonge kerels van deze tijd. Er is tijd voor daden, en geen geklets voor kwaden. Feyenoord laat eens zien wat er in de gelederen rond loopt. Maakt nu schoon schip, en dan nog een soort spiekerman. voor die menselijkheid loopt er nog een JOHN de WOLF, de jeugd zal ze omarmen.

  Antwoord
 3. 3

  Ramona Verbeek op Facebook

  Rutte gewoon per direct oprutte eb Gio en JP het seizoen laten afmaken hebben ze gelijk ervaring als hoofdtrainer… ken daar ook niet meer over geouwehoerd worden

  Antwoord
 4. 4

  Chol Verstralen op Facebook

  Lekker van Marwijk terug volgend seizoen en nu Gio en JP het laten afmaken…..

  Antwoord
 5. 5

  Bob

  Rutten moet de eer aan zichzelf houden en meteen opstappen. JP en Gio zijn klaar voor het grote werk. Van Geel en Co ook hun biezen pakken en een nieuwe TD aanstellen: Bert van Marwijk of Dick Advocaat.
  Frisse wind, nieuwe kansen.

  Antwoord
 6. 6

  azzievaltanleggie

  Aan het begin van het seizoen was de mening van een ieder, dat de schuld van falen van spelers en trainer zou liggen bij Martin van Geel en zijn aankoopbeleid, niet perse bij Rutten, die notabene aangesteld is door van Geel.
  Rutten is mij tegengevallen met te behoudend voetbal, maar van Geel heeft geen scorende spits gehaald (er was keuze zat zie her en der nu scorende spitsen in de ere en eerste divisie) en die spitsen hebben we met zijn allen aangedragen, maar van Geel deed zijn eigen zin met van Hooijdonk….Dus TD van Geel opstappen en neem Gudde ook maar mee.

  Antwoord
 7. 7

  Ed Hamer op Facebook

  Bij Feyenoord lig je altijd onder een vergrootglas. Dus dit is weer een open deur die meneertje Krabbendam intrapt. Ze moeten van Geel vanaf het begin af aan al niet bij de VI omdat hij geen info geeft.Lees meer …

  Antwoord
 8. 8

  azzievaltanleggie

  Rutten is al weg. Clasie, Vermeer, Mulder, Immers, Kazim, Vilhena, te Vrede, Boularouz, en wie weet nog meer , gaan allemaal weg. Lekker technisch beleid, om ook Wilksere te behouden. Nee , van Geel weg aub.

  Helemaal weer opnieuw beginnen. Afbraakbeleid.

  Antwoord
 9. 9

  azzievaltanleggie

  En over het stukje Rijmond en de muppets: Die scheidsrechter en de Uefa hebben de boel wel gemanipuleerd. Feyenoord heeft nooit een kans gehad en wat schokken ze toen Manu doorkwam met 1-1. Uefa = maffia. Alle uefa maffiavlaggen mee volgende keer.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1