donderdag 21 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Maui Christi op Facebook

  Ik denk dat het duidelijk is geworden dat te vrede 2 maatjes tekort komt. In tegenstelling tot demba ba.

  Antwoord
 2. 3

  nick (limburg)

  pierre heeft gelijk, ik zeg niet dat te vrede een wereldspits gaat worden, hij is zeker niet slechter dan bijv. luc castagnos. te vrede speelt voor het eerst in 3 jaar weer 5 wedstrijden van een behoorlijk niveau achter elkaar, hij heeft voornamelijk de afgelopen 3 jaar op de bank gezeten en wedstrijdken met jong fey. gespeeld. dan kan je niet verwachten dat hij ons naar de CL schiet, en daarbij hij is ook afhankelijk van de aanvoer en dat was niet veel..

  Antwoord
 3. 4

  Glenn

  Sorry, zie ik niet zo! totaal niet!
  Zijn motoriek, weinig techniek en gebrek aan snelheid maakt hem een hele middelmatige spits in mijn ogen, geen spits waar ik vertrouwen in heb. Dan heeft Manu meer mogelijkheden.
  Nee, haal a.u.b. zo snel mogelijk een spits met mogelijkheden, anders wordt t heel lastig. Te Vrede is goed genoeg voor Excelsior!

  Antwoord
  1. 4.1

   nick (limburg)

   tuurlijk moet er een betere komen,ben ik helemaal met je eens. maar je kunt deze jongen niet verwijten dat we niet door zijn. hij had gewoon verhuurt moeten worden, en manu is in potentie een betere voetballer , maar zie hem meer voor de flanken, al doet hij het in de spits ook heel aardig. zeg alleen dat we te vrede niet moeten afschrijven nu we niet door zijn,zou hem graag eens een wedstrijjd of 10 achter elkaar willen zien of t nou bij fey. is of ergens anders.ieder z`n mening natuurlijk!

   Antwoord
   1. 4.1.1

    Glenn

    Ik geef Te Vrede niet de schuld, geef enkel mijn mening aan de hand wat ik van hem had gezien tot nu toe. Gewoon te beperk in mijn ogen, net als Verhoek ( geen idee waarom ze hem ooit hadden gehaald). Een spits bij Feyenoord moet gewoon makkelijk aanspeelbaar zijn omdat hij meestal tegen een overmacht aan verdedigers staat. Dus moet je techniek hebben, kracht, snelheid of slimmigheid. Dat zie ik niet in hem en dan kom je nooit in de positie om als ploeg aan te sluiten, middenvelders diep te kunnen gaan enz enz….. met Manu zag je opeens wel dat de Immers en de andere middenvelders komen aansluiten, dat zie ik graag anders creëer je weinig kansen en kan je geen druk op de tegenstander uit oefenen. Ik had altijd gedacht dat Achachbar dat zou kunnen doen, maar helaas denk ik dat hij niet de juiste mentaliteit heeft, jammer. Ik hoop dat Rutten Boetius en Vilhena snel naar een hoger niveau kan brengen, op dit moment erger ik mij een beetje aan ze. Vooral Boetius brengt veel te weinig, totaal geen rendement. Die jonge spelers worden te snel de hemel in geprezen zonder dat ze een paar wedstrijden, laat staan een heel seizoen, echt een goed en constante niveau halen. 1 of 2 goede actie per wedstrijd is gewoon te weinig, zeker op eredivisie niveau.

    Antwoord
    1. 4.1.1.1

     nick (limburg)

     qua balaanname kan het bij hem wel beter ja. ik denk een rol als pinchhitter , gezien zijn lengte kan hij wel invullen. we zullen wel zien wat het wordt.

     Antwoord
 4. 5

  Glenn

  Sorry, zie ik niet zo! totaal niet!
  Zijn motoriek, weinig techniek en gebrek aan snelheid maakt hem een hele middelmatige spits in mijn ogen, geen spits waar ik vertrouwen in heb. Dan heeft Manu meer mogelijkheden.
  Nee, haal a.u.b. zo snel mogelijk een spits met mogelijkheden, anders wordt t heel lastig. Te Vrede is goed genoeg voor Excelsior!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1