woensdag 28 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Leuke Kerel op Facebook

  Domme beslissing, juist een goede zaak voor beide clubs om innig samen te werken, denk aan alle spelers die daar klaar zijn gestoomd voor Feyenoord 1. Ik zou zeggen verhuur er 3 of 4 elk jaar met de mededeling dat excelsior er minimaal 2 minuten moet laten maken elke wedstrijd en dat de verhuurden minimaal 1x maand moeten invalen. Dan leren ze er in ieder geval nog wat.

  Boy de Jong is er verpest doordat hij daar geen echte kans heeft gekregen.. Dat moeten we dus verkomen door innnig samen te werken en een goede briefing te hebben wederzijds 🙂

  Antwoord
 2. 2

  Leuke Kerel op Facebook

  2 minuten as in 2 spelers die minuten maken en dan niet 2 minuten lol maar bijvoorbeeld minimaal 25 minuten!!!

  Antwoord
 3. 3

  Leuke Kerel op Facebook

  Trouwens wel eens tijds dat de Gemeente Rotterdam ook een keer wat miljoenen pompt in Excelsior.. Ik zou zeggen dat ze de capaciteit moeten uitbouwen naar 10.000 bezoekers.

  En dan een soort van deal maken met Feyenoord seizoenkaart houders dat die met 25% korting mogen aansluiten!

  Antwoord
 4. 4

  Leuke Kerel op Facebook

  Dan kan Excelsior pas echt gaan groeien, het valt niet uit te leggen dat Feyenoord (mijn cluppie BTW) honderden miljoenen mag krijgen maar een de 2e club uit Rotterdam dat die geen cent krijgt en geen aandacht!
  > Huidige accommodatie is gewoon te klein voor de eredivisie!!!

  Antwoord
 5. 5

  Leuke Kerel op Facebook

  @Erik je hebt zeker een punt. Alleen geld in het voetbal de wet van het geld, stop je 0 euro in excelsior dan verslechterd de concurrentie positie ten opzichte van de eredivisie en de eerste divisie. Zelfs hoofdklassers kunnen zich op schimmige wijze meten met kleine profclubs als excelsior.. Daarom er dus geld in pompen, niet honderden miljoenen maar 10 -20 miljoen zodat Excelsior kan groeien naar een grotere accomodatie en een grotere toekomst.

  Antwoord
 6. 6

  Leuke Kerel op Facebook

  Over de opkomst ja, die is lager dan bij de grotere clubs als Feyenoord en Sparta.. maar dat is niet vreemd dat is altijd al zo geweest. Desondanks geloof ik zeker wel dat er genoeg ruimte is om te groeien en met wedstrijden tegen feyenoord, ajax, psv, twente, az, utrecht, etc zullen er meer thuis bezoekers zitten dan tegen telstar bijvoorbeeld. Ook kan er met een groter stadion een ruimer uitvak worden aangeboden aan de bezoekers.. dit levert meer inkomsten op en kan weer leiden tot een beter concurrentie positie.. Betere spelers / talenten die dan bewust kiezen om bij excelsior te gaan spelen ipv andere clubs

  Antwoord
 7. 7

  Leuke Kerel op Facebook

  Varkenoord is varkenoord, dat veranderd niet maar daar hebben we maar beperkt ruimte en dus zeg maar max 3 talenten in de leeftijdscategorie 17-18-19-20-21 jaar! De beste talenten blijven op varkenoord in de A1 of bij jong feyenoord en de twijfel gevallen gooi je via excelsior voor de leeuwen.. Hierdoor voorkom je dat je te snel van talenten afscheid neemt omdat je maar ruimte hebt voor 1 of 2 nummer tiens of linksbacks.. Dan kan je dat derde talent sturen naar woudestijn en wie weet groeit dat talent dan wel veel sneller door en breekt die wel door en de 2 andere die grotere talenten schenen te zijn die breken dan bijvoorbeeld niet door.. Talent ontwikkeld zich op vele manieren en ik zie een rol weggelegd voor woudenstein als talenten kweekvijver!

  Antwoord
 8. 8

  Leuke Kerel op Facebook

  Excelsior is gepromoveerd dat is een wonder maar wel volkomen terecht, mogen ze trots op zijn, nu is het dan ook tijd voor steun van uit de gemeente en sponsors! Dan kan Excelsior groeietn net

  Antwoord
 9. 9

  Leuke Kerel op Facebook

  net als cambuur, zwolle, go ahead eagles en niet verder afzakken zoals bijvoorbeeld haarlem.. dat zou zonde zijn.. Excelsior is het kleine broertje van Feyenoord en als vriend een goede alliantie. Alleen maar goed voor ons als ze dat zo blijven inzetten!!

  Denk aan Buffel, Kalou, van Persie, Drenthe, Bruins, slory, Fernandez, Kermit, er recentelijker erwin mulder, nelom, Classie,

  Antwoord
 10. 10

  Leuke Kerel op Facebook

  Het is ook mooi om een leuke profclub achter de hand te hebben voor grote talenten die speelminuten willen maken denk aan manu, achahbar, etc dan blijven ze toch een beetje in de buurt een blijven ze toch beter op de radar!

  Antwoord
 11. 11

  Leuke Kerel op Facebook

  Die oude situatie was goed voor Feyenoord, voor Excelsior, voor de talenten van Feyenoord en de talenten van Excelsior, ook voor Rotterdam als grootste voetbalstad van Nederland..

  Dus ja, juist uitbreiden die samenwerking!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1