donderdag 29 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  nick (limburg)

  goed gezegt. dit is het jaar dat er iets te halen valt. iedereen is zwakker geworden behalve feyenoord, wij zijn zelfs sterker geworden (in principe) en dan toch nog die 2 goals wegeven i.p.v. er 2 bij te maken.dat moet er echt uit want anders grijp je gewoon overal naast zelfs tegen de zwakste ploegjes..

  Antwoord
 2. 2

  Flori

  Steeds als ik Men. Koeman zo hoor mag Feyenoord bijzonder blij zijn met zo’n trainer. Hij ziet het gebeuren, als geen ander, en dit moeten liefhebbers (voetballers) zich aantrekken. Immers mooiere kans om een goal te maken bestaat niet, De Vrij greep bij eigen doelpaal niet in, een blunder van jewelste, Janmaat heel goed maar ook grote fouten. Pèlle een fenomeen voor onze club, de kleine man met de grote C. prima vandaag Zo goed ze begonnen, ze slecht zijn ze weer ge-eindigt, Je laat je tegenstander, en nog wel Den Haag, toch niet voetballen in de Kuip. Nee dan zijn we nog steeds niet goed bezig.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1