maandag 26 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Charles van Dijk op Facebook

  Onder van geel Feyenoord weer beter geworden ? Ligt dat niet aan onze opleiding dan ? Zonder van geel waren nu al een aantal jaren een club zonder concurentie geweest.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Feyenoord met de twee g’s , ze staan er goed voor.
  Nee Feyenoord op los zand, dat is voorbij, Natuurlijk moet het vizier op scherp staan, dat is de! zaak waar je mee bezig bent. Ik denk van Geel met de seinen is daar wel mee vertrouwd. Toch zijn er ook mensen die allang zijn vergeten hoe Feyenoord weer is begonnen aan dit seizoen, maar zie daar, nog steeds in Europa, met de kans dat het volgend seizoen ook weer gaat lukken. Het stadion puilt weer uit. overal in Europa hoor je die fantastische supporters helder en luid, ja dit allemaal van de club van zuid. Toch was er door de aanhang in het begin wel kritiek, maar je kunt zeggen, samen met de leiding hebben ze elkaar gevonden en dat is (kijk elders ) toch een beetje uniek. Er blijven altijd wel een paar die blijven kritiek leveren, ze zijn er bij die staan zelf te beven, ik zou zeggen Feyenoord ga zo door, de grote meute zingt gelukkig weer Hand en Hand en dat met een heel groot koor.

  Antwoord
 3. 3

  Gem Verstralen op Facebook

  Maar van geel heeft geen speler op zijn lijstje kunnen halen. Punt Pelle en guidetti was mazzel en ook de verdediging die er nu weer staat, mazzel voor hem dan. Want dat heeft varkenoord gedaan el Amhadi is via rutten gekomen dus ja wie boula dan pffffff

  Antwoord
 4. 4

  Ron Blokland op Facebook

  Die man heeft er veel te lang gezeten. Heeft op de meeste fronten gefaald, gedraagt zich als een autoritaire minister president, liegt, bedriegt en strijkt een (zelf verhoogd) salaris op van 7.5 ton per jaar.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1