zondag 14 april 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Rene van der Zeik

  Ze zouden bij die jodenbond beter eens een vooronderzoek starten vanwege blunderende arbitrage ,wat mogelijk een club zn kampioenschap kan kosten..

  Antwoord
 2. 2

  FLOOR

  Nee dit kan echt niet. Worden dergelijke banen bij de KNVB ook nog betaald? Je krijgt les, moet voldoen aan je ijzen die gesteld worden, zit daar ook een ogen test bij, Want als half Nederland ziet dat de bal over de lijn is geweest, en je doet je werk niet met je vlag als grensrechter, en er ontstaat een doelpunt uit, dan doe je aan broodroof voor de nadelige partij, dan ben je niet geschikt om als grensrechter op te treden. Dit kan Europees voetbal tot gevolgen hebben, Ja iedereen hoort zich te gedragen, als eerste de KNVB zij hebben een voorbeeld functie, bijna elke wedstrijd worden er kapitale blunders gemaakt. Vraagt de KNVB zich wel eens af hoe gek hier het Publiek van kan worden, Zo’n fout als afgelopen zondag ( bal over de lijn ) kan voor clubs, en hun Supporters miljoenen tot gevolg hebben. Daar zou de KNVB een Voorbeeld Functie aan moeten geven. Als prioritijd moet dit als allereerste een vooronderzoek tot gevolg hebben. Hoe ga ik als KNVB met ons publiek om, wordt het publiek niet benadeeld door de vele fouten waar de KNVB verantwoordelijk voor is. Miljoenen heeft de KNVB weer winst gemaakt, De KNVB stelt als maar vooronderzoekingen in, doen ze dat ook bij hun zelf, vaak word het afgedaan met een bla blaatje, hier moest ook correctie op z’n plaats zijn. Hier met men leven zonder de waarheid, mijn vraag is, kan dat nog in deze tijd. Ik denk op langere termijn roept dit vele narigheden op, waar ze later een hoop moeilijkheden door krijgen, die telkens terug keren, zolang ze zelf de fouten er niet uithalen. Voor mij zijn Blater en Platini om zo maar een paar pers. te noemen gevolgen van op termijn, die gebeuren gaan en zeer zwaar gaan wegen. Rechtvaardigheid is ieders goed recht. Bij en ziekenhuis worden fouten ook achteraf behoordeeld, word dit geen ook geen tijd bij het mooie voetbal.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1