maandag 26 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Thijs van Griensven op Facebook

  Ok guidetti terug halen of el hamdaoui

  Antwoord
 2. 2

  Mark Molendijk op Facebook

  Meneer Kuijt is ook prima natuurlijk! 🙂

  Antwoord
  1. 2.1

   Glenn

   Met alle respect, wat mij betreft is Kuijt passé, te oud en te beperk in zijn voetbal kwaliteiten. Alleen noeste arbeid ( ook dat is minder als je ouder wordt ) en ervaring zal de ploeg niet veel helpen. Gewoon doorgaan met jonge technische spelers die wel winnaarsmentaliteit hebben.
   Onbevangen en met plezier / passie spelen, dat ontbreekt in het huidige spel en spelersgroep, geen idee of dat te maken heeft met de manier hoe er getraind / begeleid wordt of dat ook met de veranderde status van enkele spelers. Eerst waren het “nobodies” en opeens zijn ze international en gelinkt aan Europese top clubs.
   Opeens moet je ze op een andere manier benaderen, gewisseld worden, openlijk kritiek krijgen enz enz……
   Vind zelf nog steeds vreemd dat een Achahbar zonodig verhuurd moet worden terwijl hij in mijn ogen beter is dan Verhoek. Misschien een moeilijker karakter, maar dat is de taak van de technische staf, hoe om te gaan en spelers prikkelen om beter te worden, toch onbevangen blijven spelen, plezier uit stralen.
   Dat valt mij tegen van de trainers, had ik meer van verwacht!

   Antwoord
 3. 3

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1