donderdag 1 juni 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  FLOOR

  Feyenoord begon weer belabberd vandaag. In dat hoef je geen anderen te verwijten. Weer een ploeg uit het onderste gedeelte, in het ging weer mis. hoog-moet komt voor de val, het was weer een instelling van een pond worst. Het eerste half uur de beste te willen zijn zit niet in dit team, evenzo bij de trainers. Dat ploegje uit Deventer, 8 – 0 daar begon de branie alweer, als je geen inspanning hoeft te doen, hoef je ook niet te trainen, in plaatsvan lekker uitlopen een poosje lekker dolen met de bal in deze fase van de competitie., En niks te na aan onze geweldige Dirk.Er zijn wedstrijden bij dan hoeft hij niet eens mee spelen, hij die nooit geen spits staat, die moet het ineens maar even doen, dit is een top blunder. Kuijt en dat moet van Bronhorst nu toch wel weten, die moet je laten zwerven, vast pennen op één plaats is niks voor Dirk die brengt zijn rendement wel. Nog één keer, het eerste half uur zal en moet voor Feyenoord zijn en dan zien wel verder, anders zijn we geklopt.

  Antwoord
 2. 2

  FLOOR

  Boos ja, hoe kun je zo aan een wedstrijd beginnen. Elia gaf het nog aan, over m’n lijk moeten ze. Echt waar dit was nergens te vinden, waar was het tempo, waar waren de snelle combinaties, je bent toch nooit klaar, zoveel fouten werden er weer gemaakt, dus werk aan de winkel is mijn atvies,kansen genoeg maar op deze manier worden ze weer vergooit en dan word het weer een verloren jaar, het is nu of nooit meer, die knapen zijn er zo dicht bij, des nood, zondags voetballen, dan zaterdags maar verzamelen, het moet nu gebeuren.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1