dinsdag 7 december 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  De basis is er niet, dan kan je binnen een week echt niks meer veranderen Gio!
  Aardige man, maar (nog) niet geschikt om dit te doen kennelijk.
  De selectie is niet super natuurlijk, maar dan nog! Een echte goede trainer kan wel iets van maken wat lijkt op een team die bepaalde visie uitstraalt, voetballend en tactisch iets herkenbaars speelt, PEC speelde met invallers en toch zit daar voetbal in, rara hoe kan dat?
  Een trainer die niet in staat is een selectie te managen, trainen om een team te maken die jou stempel uitdraagt, is gewoon niet goed genoeg, laat hem maar eerst ervaring op doen elders, nu kost t Feyenoord teveel punten / naam en alles wat de club lief is.
  Door Gio aan te houden en laten aanmodderen is een bewijs van onvermogen, amateuristisch en ongeloofwaardig als je pretendeert weer terug te willen naar de top.
  Het is niet anders, gewoon nog niet geschikt om een club te trainen, evenals de assistenten die kennelijk ook niks bijdragen. Ook ik zag toen ze aangesteld werden meer perpectief / verwachting, dat is dus totaal een misrekening.
  Er moet nu iets gedaan worden om te redden wat nog te redden valt, frisse wind, iemand die de spelers op de juiste manier kan perikelen en tegelijkertijd een patroon, een systeem inwrijft, een crisis trainer dus, iemand die ongeacht des persoons durft in te grijpen en de spelers op de juiste plaats te zetten, ze motiveert om nog iets van te maken, en snel aub!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1