zondag 12 juli 2020
|     Rotterdam  

Wedstrijddetails

Woe
10
Apr ’74

20:30 uur

UEFA Cup (EC3)
Halve Finale wedstrijd

Stadion: De Kuip

  58.395 toeschouwers.

Feyenoord

2

1

VfB Stuttgart

 
Scheidsrechter: Rainea (ROE)

Basisopstelling

Wisselspelers

Wissels

Geen

Gele Kaarten

Geen
Geen

Rode Kaarten

Geen
Geen

Doelpuntenmakers

Brenninger Dieter (23)

Wedstrijdverslag

 

Voor het eerst staat Feyenoord in het veld tegen een West-duitsetegenstander. Trainer Wiel Coerver bekijkt de ontmoeting tussenStuttgart en Borussia. De limburger verklaart na de 3-1 zegen vanBorussia dat Stuttgart hem tegenviel. Het Feyenoord in de huidige vormhoeft niet bevreesd te zijn voor deze tegenstander. De vorm van deRotterdammers is inderdaad groots. Feyenoord staat aan kop in deeredivisie en wint aan de vooravond met 8-0 van Roda JC.

Geheel onverwacht komen de Duitsers op voorsprong in de 24eminuut. Feyenoord heeft ondanks de goede vorm duidelijk zijn dag nietvandaag. In de rust komt Schoenmaker in het veld als vervanger van VanHanegem. Binnen 7 minuten buigt hij een 1-0 achterstand om in een 2-1voorsprong. Hoewel het spel niet overtuigend is praat het Legioen alstiekem over een finale. Maar eerst moet de return goed afsluitenworden over twee weken.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1