woensdag 21 oktober 2020
|     Rotterdam  

Wedstrijddetails

Zon
27
Feb ’05

14:30 uur

Competitie wedstrijd

Stadion: De Kuip

  35.000 toeschouwers.

Feyenoord

3

0

RBC

 
Scheidsrechter: Raymond Koopman

Basisopstelling

Erwin Friebel
Jose Fortes Rodriquez
Sidney Lammens
Robert Molenaar
Azubuike Oliseh
Paul de Lange
Tyrone Loran
Donny de Groot
Elvis Hammond
Danny Hesp
Tim Smolders

Wisselspelers

Adam Farouk
Melvin Fleur
Niels Dominiqcus
Danny Guijt
Fouad Makhout
Juan Viedma-Schenkhuizen
Jordy Schoute

Wissels

M Fleur S Lammens (46)
J Viedma-Schenkhuizen J Fortes Rodriquez (67)
D Guijt A Oliseh (77)

Gele Kaarten

Geen

Rode Kaarten

Geen
Geen

Doelpuntenmakers

 Dirk Kuyt (25)
 Salomon Kalou (81)
 Shinji Ono (83)
Geen

Wedstrijdverslag

Qua amusementswaarde viel er zondagmiddag maar weinig te beleven in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord won van RBC Roosendaal, maar meer ook niet: 3-0.

Eigenlijk waren alle voorwaarden aanwezig om er iets van de maken, want het zonnetje scheen heerlijk in Rotterdam-Zuid. De thuisploeg werd bovendien lekker in een zetel geholpen door invaller-doelman Erwin Friebel. De stand-in voor (Feyenoord-)keeper Maikel Aerts poedelde halverwege de eerste helft op een hoge bal, waarna Dirk Kuijt zijn 21ste competitietreffer kon laten aantekenen, 1-0.

Het vermocht de ploeg van Ruud Gullit niet aansporen tot grootste daden, terwijl RBC allang blij was dat het in Rotterdam niet van het kastje naar de muur werd gestuurd en op een forse achterstand werd gezet.

Veel balverlies, slordige passes en weinig uitgespeelde kansen ergerden het publiek, maar in de laatste tien minuten van de wedstrijd zorgde Feyenoord er t?ch nog voor dat er uiteindelijk een aansprekende score op het bord kwam te staan. Tekend was het dat twee invallers (Salomon Kalou en Shinjo Ono) de tweede en derde treffer voor hun rekening namen: 3-0.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1