maandag 20 januari 2020
|     Rotterdam  

Wedstrijddetails

Din
22
Jul ’08

19:00 uur

Oefen wedstrijd

Stadion: Sportstadium de Wörg

  toeschouwers.

Real Mallorca

2

0

Feyenoord

 
Scheidsrechter: Konrad Plautz

Basisopstelling

Ramon Torres Darley
Serginho Greene
André Bahia
Harrison Afful
Danny Buijs
Denny Landzaat
Leroy Fer
Luigi Bruins
Georginio Wijnaldum
Jon Dahl Tomasson
Michael Mols

Wisselspelers

Sherif Ekramy
Norichio Nieveld
David Manteiga
Michal Janota
Nicky Hofs
Kermit Erasmus
Andwèlé Slory

Wissels

Geen
David ManteigaLeroy Fer (46)
Nicky HofsDenny Landzaat (46)
Andwèlé SloryJon Dahl Tomasson (46)
Kermit ErasmusMichael Mols (46)
Norichio NieveldDanny Buijs (57)
Michal JanotaLuigi Bruins (66)

Gele Kaarten

Geen
Geen

Rode Kaarten

Geen
Geen

Doelpuntenmakers

Arango(30)
Arango(55)
Geen

Wedstrijdverslag

Feyenoord heeft de eerste serieuze wedstrijdvan de voorbereiding besloten met een nederlaag. In het OostenrijkseWörgl was Real Mallorca met 0-2 te sterk. Arango maakte beide treffersvoor de club uit de Primera Division. Denny Landzaat miste bij een 0-0stand een strafschop. Gertjan Verbeek liet de internationals aan dekant. Karim El Ahmadi speelde niet mee wegens lichte klachten.

JonDahl Tomasson slaagde in de beginfase tot twee keer toe richting hetdoel van Real Mallorca op te rukken. De eerste keer omspeelde hijdoelman Lux, maar gaf hij de bal iets teveel snelheid mee met eendoeltrap tot gevolg. De tweede keer kreeg Tomasson ook niet de kans tevuren. Dit keer kon hij daar niet rouwig om zijn, aangezien Ramis hemvan achter haakte. Het leverde Feyenoord na negentien minuten eenstrafschop op. Landzaat wist die niet te verzilveren. Zijn poging roldenaast het doel de sintelbaan op.

Daarmee waren de meestdreigende momenten van Feyenoord genoemd. Real Mallorca werd gaandewegde eerste helft sterker. Georginio Wijnaldum wist op de lijn de kopbalvan Ramis nog weg te werken en ook Darley profileerde zich. Na 22minuten ranselde hij het schot van Trejo uit het doel. De Spaanseopeningstreffer hing in de lucht en na een half uur werd duidelijk datvan afstel geen uitstel kwam.

Darley zag zich op dat momentgeconfronteerd met twee Mallorca-spelers voor zijn neus. Jurado, dieeven ervoor Darley nog had getest met een hard schot, liet de bal lopenvoor Arango. De doelman kreeg nog een hand tegen de poging die eropvolgde, maar was kansloos in de herkansing: 0-1.

Valero had opslag van rust nog een kans, maar weer was het de Braziliaanse doelmandie de poging keerde. Feyenoord stelde er aanvallend weinig tegenover.Voor rust was er de poging van Leroy Fer. Vroeg in de tweede helftprobeerde Hofs het, maar hij mikte te hoog. Even later waagde hij heter weer op met een vrije trap, maar ook die bal ging over.

Bijdie laatste schotpoging stond de latere eindstand al op het scorebord.Arango kon weer profiteren van de hoeveelheid ruimte die hem werdgeboden. Na minder dan een uur schoot hij onhoudbaar 0-2 binnen. Diazhad de kans er in de slotminuten 0-3 van te maken, maar Darley wist debal met een fraaie reflex tot hoekschop te verwerken.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1