zaterdag 4 juli 2020
|     Rotterdam  

Wedstrijddetails

Don
22
Nov ’01

14:30 uur

UEFA Cup (EC3) wedstrijd

Stadion: De Kuip

  30.000 toeschouwers.

Feyenoord

1

0

Sc Freiburg (DUI)

 
Scheidsrechter: S. Dougal

Basisopstelling

Golz
Zeyer
Kobiashvili
Lashvili
M?ller
Ramdane (Bruns/81′)
Hermel
Diarra
But
Willi (Coulibaly/46′)
Tanko (Sellimi/70′)

Wisselspelers

Coulibaly
Sellimi
Bruns

Wissels

Coulibaly Willi (46)
Sellimi Tanko (70)
Bruns Ramdane (81)

Gele Kaarten

But
Randane
M?ller

Rode Kaarten

Geen
Geen

Doelpuntenmakers

 Shinji Ono (82)
Geen

Wedstrijdverslag

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd in de derde ronde van de UEFA Cupmet 1-0 gewonnen van SC Freiburg. Shinji Ono liet het winnende doelpuntpas in de 81ste minuut aantekenen.

In een kille Kuip wist de Stadionploeg het Legioen niet warm te houdenmet goed spel. Ondanks de grote aandacht v??r de wedstrijd voor hetaantal geblesseerden stonden er in feite maar twee spelers op het velddie onder normale omstandigheden geen enkel zicht zouden hebben op eenbasisplaats: Sprockel en De Visser.

Er was echter geen verband in het team, telkens werden passes verkeerdbegrepen, leed men onnodig balverlies of liet men de bal knulligafpakken door de Duitse middenmoter.

Na twintig minuten kreeg Freiburg achter elkaar twee corners en tweekeer wist Feyenoord de bal niet weg te werken. De eerste keer werd nogeen corner weggegeven, de tweede keer schoot Muller over en mistedaarmee een goede kans.

Na een kleurloze eerste helft beleefde Feyenoord halverwege de tweedehelft een kleine opleving en cre?erde zowaar een paar kansjes. Hetontsnapte echter ook toen Edwin Zoetebier een schot van Lashvili nognet met zijn benen kon redden.

Met nog negen minuten te gaan lobde Ebi Smolarek de bal perfect op deborst van Shinji Ono. De Japanner schoot onder keeper Golz, die de balnog wel beroerde, door voor een magere overwinning.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1