donderdag 28 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Aado

  Ben bang dat het niks gaat worden er zijn te veel voortekenen dat hij voor Twente gaat kiezen..

  Antwoord
 2. 2

  Tom

  Van Geel, dit is gerommel. Terug bij af met Boulah en Kazim. Dat zijn verliezers en geen winnaars. Met Wilkshire, Bilal, Ziyech en Dost (geef die man zn centen gvd) begin augustus was hij helemaal het heertje geweest. Nu geen twee wedstrijden Arsenal en billenknijpen tegen eikels uit Oekraine. Met dank, twijfelkonten daar!

  Antwoord
 3. 3

  azzievaltanleggie

  Halen !!, van Vormer (vormgever…) wordt ik niet vrolijk op het middenveld.

  Dan moet Rutten maar anders voetballen als Koeman..

  Antwoord
 4. 4

  azzievaltanleggie

  Halen !!, van Vormer (vormgever…) wordt ik niet vrolijk op het middenveld.

  Dan moet Rutten maar anders voetballen als Koeman..

  Antwoord
 5. 5

  Freman

  Elke voetballer weet toch wat het beste voor hem is, en dan zeg ik Financieel en met dat machtige stadion dat er aan zit te komen, was nadenken voor mij overbodig. En als ik van mij zelf wist hoe goed ik kan ballen, dan zei ik kom maar op, e’e’n plaats in Feyenoord 1 is voor mij.
  Geduld is er niet, 10 jaren zijn zo voorbij.en een voetballer wil nu e’e’n keer het hoogste

  Antwoord
 6. 6

  Freman

  Elke voetballer weet toch wat het beste voor hem is, en dan zeg ik Financieel en met dat machtige stadion dat er aan zit te komen, was nadenken voor mij overbodig. En als ik van mij zelf wist hoe goed ik kan ballen, dan zei ik kom maar op, e’e’n plaats in Feyenoord 1 is voor mij.
  Geduld is er niet, 10 jaren zijn zo voorbij.en een voetballer wil nu e’e’n keer het hoogste

  Antwoord
 7. 7

  FeyenoordLiefde

  Het hoogste is Feyenoord in dit geval zowel sportief als financieel.
  Tegenwoordig willen al die jonge talenten graag naar Feyenoord.
  Feyenoord gaat weer een grote rol vervullen in het Nederlandse voetbal.
  Dan erbij als Twente daadwerkelijk Ziyech al binnen had, dan had het al op elke website gestaan en had Munsterman al 30 interviews gehouden.

  Antwoord
 8. 8

  FeyenoordLiefde

  Het hoogste is Feyenoord in dit geval zowel sportief als financieel.
  Tegenwoordig willen al die jonge talenten graag naar Feyenoord.
  Feyenoord gaat weer een grote rol vervullen in het Nederlandse voetbal.
  Dan erbij als Twente daadwerkelijk Ziyech al binnen had, dan had het al op elke website gestaan en had Munsterman al 30 interviews gehouden.

  Antwoord
 9. 9

  bob

  Geruchten dat Clasie vanmiddag tekent bij Porto. Dan is het echt aan Van Geel om zijn vege lijf te redden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1